Home Sfaturi de viata
Sfaturi de viata
Parinte si prieten pentru copilul tau PDF Imprimare Email
Sfaturi de viata
Scris de punk17er   
Joi, 01 Iulie 2010 15:23

Multi considera ca acest lucru este imposibil dar eu cred ca poti fi in acelasi timp si parinte si prieten pentru copilul tau cu conditia sa aplici niste reguli. Cea mai importanta dintrea aceste eu o consider atragerea increderii copilului. Odata ce copilul are deplina incredere in tine iti va spune absolut tot ce-l framanta iar tu la randul tau il vei putea sfatui. Nu este bine sa incerci sa impui copilului ceva ce tie ti se pare normal.

Ultima actualizare în Joi, 01 Iulie 2010 15:23
Citeşte mai mult...
 
Fratii -atasamentul fata de frati si surori PDF Imprimare Email
Sfaturi de viata
Scris de punk17er   
Joi, 01 Iulie 2010 11:08

Un nou-nascut poate fi un motiv serios de suparare pentru un frate sau o sora mai mare.Am simtit-o pe propria piele.E foarte important sa stii cum sa te comportii cu ambii,cu toate ca acum esti ocupata cu bebelusul si mai obosita si incarcata ca inainte.Pana nu demult,copii mai mari se bucurau de toata atentia,dar acum,pentru prima data,trebuie sa invete sa te imparta.Ajutand-o sa se ataseze de nou-nascut si aratandu-i ca inca o iubessti,poti rezolva problema geloziei intre frati.

Ultima actualizare în Joi, 01 Iulie 2010 11:12
Citeşte mai mult...
 
La drum in siguranta PDF Imprimare Email
Sfaturi de viata
Scris de punk17er   
Joi, 01 Iulie 2010 10:47

Provizii de drum: Atunci cand plecati la drum este bine sa luati cu voi o gustare si ceva de baut pentru fiecare membru al familiei Chiar daca stiti traseul si va bazati pe o benzinarei de undeva..de ex. pentru ca ati putea avea surprize. Impachetati alimentele in pungute sau in cutii speciale.Neaparat trebuie sa faceti pauza pentru masa de preferat in parcarile amenajate.

Ultima actualizare în Joi, 01 Iulie 2010 10:48
Citeşte mai mult...
 
Lipsa de comunicare PDF Imprimare Email
Sfaturi de viata
Scris de punk17er   
Miercuri, 30 Iunie 2010 13:10

Lipsa de comunicare

Suntem oameni... Consideram ca, fata de celelalte vietuitoare, excelam in comunicare. Si totusi de multe ori celelalte vietuitoare ne intrec in ceea ce priveste comunicarea.
Orice vietuitoare comunica... Comunica cu ceilalti semeni ai aceleiasi specii, comunica cu oricare fiinta, indiferent de specie, prieten sau dusman, prin sunete, gesturi sau imagini, prin orice poate "impresiona" simturile. Important este sa poata fi inteleasa.

Citeşte mai mult...
 


Sondaje

Te inspira povestile de viata de pe acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com